Menu Premium
Loading...

Einde van de Week Black Friday

24/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het weekend staat klaar om de deur in te trappen en dat laten wij maar al te graag toe. Toch weerhouden we onszelf van het weghalen van de barricades.  We gaan, voordat de twee leukste dagen van de week beginnen, nog los met toffe items en een keiharde livestream! Uiteraard dient deze Einde van de Week Vrijdag als opmaat voor het weekend. Het is een speciale vrijdag, want vandaag kunnen koopjesjagers zich maximaal uitleven. Black Friday, zoals het uit Amerika overgewaaide commerciële fenomeen luidt, maakt dat de kortingen je om de oren vliegen. Ben je benieuwd naar wat de Gamekings op hun verlanglijstje hebben staan? Check nu deze Einde van de Week Black Friday!

Nieuwe beelden van Ni no Kuni II: Revenant Kingdom op deze Black Friday

Het nieuws was wat schaars deze week, maar het is Jelle en Shelly niettemin gelukt wat leuke nieuwtjes te verzamelen. Zo is er aangekondigd dat Sea of Thieves is aanbeland bij de afrondende fase van de beta test. De game is al een tijdje te spelen, maar tot een definitieve versie kwam het tot nu toe nog niet. Hierna schakelen de heer en dame door naar nieuws over GT Sport. Zowel Shelly als Jelle dragen het racegenre niet bepaald een warm hart toe, maar dit weerhoudt ze er niet van de zaak te belichten. Hierna duikt het duo in de nieuwe trailer van Ni no Kuni II: Revenant Kingdom. Shelly heeft warme herinneringen aan het eerste deel en wordt bij het zien van deze beelden wederom enthousiast.

Hebben jullie Ni no Kuni voor de vorige generatie consoles gespeeld? Zo ja, hoe kijk je hier op terug? Ga je ook het tweede deel een kans geven? En hebben jullie al toegeslagen op deze Black Friday? Check nu Einde van de Week Black Friday!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch