Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Steven en de reis naar zijn eigen arcade: “Een jongensdroom komt uit!”

08/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja ja, hier is het volgende toffe arcade item. De populariteit van arcade-hallen is weer enorm aan het toenemen. Ondertussen is wel bekend dat Steven een passie voor arcades heeft. In dit item neemt Steven je mee op zijn reis naar zijn eigen arcade. Hij is namelijk al een tijdje bezig om samen met twee anderen een eigen toffe nieuwe arcade op te zetten in onze eigen hoofdstad Amsterdam. Ze zijn al een jaar of twee bezig met het verzamelen van kasten en hebben nu al een behoorlijke opslagruimte weten te vullen. Wensen voor nieuwe kasten blijven er uiteraard altijd nog maar het begin staat er.

Het hoeft niet lang meer te duren voordat de deuren open gaan

Zodra er een locatie geregeld is, kan de verbouwing en verplaatsing van alles kasten beginnen. Het is niet de bedoeling dat er alleen arcade kasten komen te staan. Ze zijn ook van plan een aantal PC set-ups neer te zetten en een Mario hoek met een tribune te bouwen. Ook zullen er eetgelegenheden in het pand aanwezig zijn. Er komt een vaste entree prijs. Waardoor alles wat er binnen te vinden is, dan ook gratis te spelen is. Dat betekend dus ook geen gekloot met muntjes of tickets die uit de kasten komen. Je weet dus voordat je naar binnen gaat waar je die dag aan toe bent.

Voorbereidingen van de arcade in volle gang

We blijven overigens de ontwikkelingen rondom Blast Galaxy voor je coveren, dus houd de site in de gaten voor toekomstige updates. Maar voor nu, veel plezier met het kijken van dit wederom toffe item van Steven.

Het nummer dat we gebruiken als anthem voor onze arcade items, “Atari” van Pascal’s band Rise A Thousand is inmiddels uit en te vinden op Spotify, mocht je het tof vinden!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch