Menu Premium
Loading...

Check zaterdag de marathon van Gamekings seizoen één op Twitch

06/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het wordt ons bijna elke week wel een keertje gevraagd. Of we de oude afleveringen van Gamekings netjes online kunnen zetten zodat de community eenvoudig elk seizoen kan bekijken. Nu, jullie smeekbedes zijn verhoord. We zijn dik een maand bezig geweest om alle 430 afleveringen van Gamekings uit de archieven op te duikelen en op één harde schijf te zetten, zodat ze makkelijk online konden worden gezet. Een monsterlijke klus, want denk nu niet dat we alles netjes hadden bewaard. Bewaard was het, maar netjes… Sommige afleveringen stonden op schijf, sommige op cassettes en sommige weer op een harde schijf. Wisten wij veel dat we zestien jaar lang op de buis zouden zijn… Check Volledig eerste seizoen Gamekings zaterdag op Twitch!

Drie afleveringen zijn lost in space

Een maand ploeteren leverde uiteindelijk 427 afleveringen op. Drie afleveringen zijn spontaan in het digitale zwarte gat gedonderstraald en zullen waarschijnlijk nooit meer opduiken… Hoe tragisch. Maar de rest kun jij het komende jaar op je gemak, in je luie stoel of in je nest, terugkijken. En dat gaat op zeker hilarisch worden. Want wat waren die beginjaren eeh, apart.

Binge watch elk seizoen op twitch!

Anyway, elke eerste zaterdag van de maand gaan we een compleet seizoen op Twitch zetten. Te beginnen met aankomende zaterdag. Vanaf 19:00 uur kun je seizoen 1 live achter elkaar binge watchen. De eerste vijf seizoenen duren zo’n uur of vijf, maar daarna worden het echte lange lappen met tweeëntwintig uur aan beeld per seizoen. Dat is binge watchen met een hoofdletter B. Na de stream komt het seizoen netjes bij de video’s te staan zodat je ze ook gewoon op een andere tijd kunt bekijken. Mocht binge watchen niet je ding zijn of je moet vroeg op deze zondag of als je gewoon andere dingen in je nest wilt doen in de nacht… Veel kijkplezier in ieder geval met het eerste seizoen: zes man op een  bank, jonge frisse gezichten en vooral veel ongeorganiseerd rauw geouwehoer over games. De good old times!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch