Menu Premium
Loading...

Eerste info over Assassin’s Creed 4: Black Flag

05/03/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een aantal weken geleden is JJ naar Ubisoft gegaan om een super secret persconferentie bij te wonen waar de eerste info over Assassin’s Creed 4: Black Flag werd vrijgegeven. Hij was letterlijk het pand nog niet uit, of de naam en de trailer van Assassin’s Creed 4: Black Flag, die hij daar onder andere te zien kreeg, was al gelekt.

Het embargo van deze titel is inmiddels verlopen en dat betekent dat JJ eindelijk zijn hart kan luchten over de nieuwe titel van Ubisoft. Hij is er echter nog niet uit of de nieuwe weg die Ubisoft is ingeslagen met een van haar populairste titels de juiste is. Skate heeft inmiddels groot respect gekregen voor Ubisoft en dat komt voornamelijk doordat de afgelopen titels, die het Canadese bedrijf heeft uitgebracht, steengoed waren. Samen gaan ze de stevige discussie aan over het nieuwe deel van Assassin’s Creed: Black Flag.

In Assassin’s Creed 4: Black Flag ga je door het leven als Edward Kenway, een Brit die de marine verlaten heeft om een piraat worden. In tegenstelling tot de stereotype piraat die je kent van een papegaai op de schouder, een houten poot, een ooglapje en een haak, ziet Kenway er meer uit als zijn collega’s van de voorgaande Assassin’s Creed delen. De plek waar dit deel zich gaat afspelen is overigens niet een grote verrassing. het is namelijk hetzelfde stukje aarde als waar de populaire piratenfilms van Johnny Depp zich afspelen.

Black Flag gaat zich afspelen in een open wereld en volgens de makers is er sprake van ‘seamless’ gameplay. Dit betekent dat er geen laadtijden zullen zijn tussen bepaalde stukken, hoogstens een laadscherm als je een gebouw binnengaat, iets wat we kennen van bijvoorbeeld Far Cry 3.

Of JJ en Skate het eens kunnen worden over of de nieuwe weg die Ubisoft is ingeslagen met het nieuwe deel van Assassin’s Creed ook de juiste is, zie je in dit item met de eerste info over Assassin’s Creed 4: Black Flag.

Ontwikkelaar: Ubisoft Montreal
Uitgever: Ubisoft
Platform: PlayStation 3, Xbox 360, PC, Wii U en PlayStation 4

Eerste info over Assassin's Creed 4: Black Flag

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch