Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Eerbetoon aan één van de beste series ooit gemaakt: The Sopranos

01/07/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het idee stond al heel lang. En vandaag voeren we hem eindelijk uit. Boris en JJ wilden beiden al tijden een eerbetoon opnemen aan een van de, volgens hen, beste tv-series ooit gemaakt: The Sopranos. Beiden hebben de8 serie die draait om het wel en wee van Tony Soprano en zijn gewone en zijn criminele familie. Het liet in detail en niet geromaniseerd het leven zien van de gangsters in New Jersey. Zowel Boris als JJ hebben de zes seizoenen meerdere keren gekeken. En dat zegt veel. Ze vinden dat het bekijken van dit epos eigenlijk verplichte kost is voor iedereen die goede series lief heeft. Niveautje The Wireen Breaking Bad zeg maar. Waarom dit zo is, dat vertellen de twee in geuren en kleuren in dit eerbetoon aan The Sopranos.

The Sopranos was de allereerste hoogwaardige tv-serie

In The Sopranos draait het dus om het dagelijks leven van maffiabaas Tony Soprano. Niet alleen het gewelddadige maffiamilieu, maar ook de familie- en liefdesperikelen spelen een grote rol in deze prachtig geschoten serie. Dit maakt dat de maffiosi opeens een menselijk gezicht krijgen. Deze diepgang in combinatie met de spitsvondige dialogen maakt The Sopranos tot een serie die zich nauwelijks laat vergelijken met enig andere televisieserie of film. De serie werd dan ook terecht meerdere malen bekroond. Boris en JJ leggen je in deze video uit waarom dat niet meer dan terecht is.

Tony Soprano was in en in slecht, maar je hield desondanks van hem

Mocht je The Sopranos willen kijken (en doe dat) , dan kan dit op twee manieren. Of je koopt ergens tweedehands de complete dvd-collectie of je neemt een maand lang een abonnement op HBO Max. Het is binnen die periode wel weg te bingen.  Boris en JJ verzekeren dat je dan een prachtige tijd tegemoet gaat.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch