Menu Premium
Loading...

Een tour door Gamekings Studio

26/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar een paar dagen en dan is het zover: Gamekings Studio! Vanaf maandag 28 april tot en met 31 mei zullen wij een hele maand losgaan in Hoog Catharijne te Utrecht. Wij gaan hier streamen, gamen, competities houden en nog veel en veel meer. Je kunt gewoon naar Gamekings Studio komen om daar de nieuwste games te checken of gewoon gewoon gezellig met Gamekings het gesprek aangaan. Dit alles is gratis en je mag iedereen, van je vriendin tot je moeder, meenemen. Vandaag geeft JJ je een rondleiding door Gamekings Studio, dus druk snel op die playknop en neem een tour door Gamekings Studio met JJ.

JJ laat je alle hoeken en gaten zien van Gamekings Studio, ook vertelt hij je nog eens goed wat er nou allemaal voor moois gaat gebeuren de aankomende weken. Als je liever zelf wilt kijken wat er gaat gebeuren, dan kan dat natuurlijk ook. Kijk dan even op studio.gamekings.tv. Hier vind je alle informatie over wat, wanneer gebeurt. Ook kun je zien wat er gestreamd gaat worden en hoe laat.

De eerste week is extra speciaal, Gamekings Studio zal dan zeven dagen open zijn met elke dag nieuwe, vette dingen te doen. Ook zijn alle presentatoren aanwezig. Dus heb jij dan nog brandende vragen, vraag het dan aan Jelle, Dennis, Boris, Steven of misschien wel Pascal. Bovendien kun je zelfs de opnames van Einde van de Week Vrijdag, Brievenmaandag of Techkings bijwonen. Utrecht zelf is natuurlijk ook een leuke stad waar je nadat je bij Gamekings Studio langs bent geweest ook nog even een biertje kan gaan drinken of een hapje kan gaan eten. Dus genoeg reden om langs te komen! Maar dit alles gaat pas maandag van start, dus als je dit weekend dacht langs te komen, dan sta je voor een stel gesloten deuren. Nu kun je voorlopig even met JJ een tour door Gamekings Studio nemen.

Een tour door Gamekings Studio

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch