Menu Premium
Loading...

De laatste EvdWV van Dominique

30/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ga er maar eens goed voor zitten, want deze week krijg je een speciale Einde van De Week Vrijdag voor je kiezen! David en Dominique bespreken trailers van Star Wars Battle Pod en Grim Fandango Remastered, en tot slot is er een verrassende mededeling. Check het in deze gloednieuwe EvdWV!

Star Wars Battle Pod is een arcade game, die gemaakt wordt door LucasFilm, Disney Interactive Japan en Bandai Namco. Het is niet zomaar een arcade game, want je speelt het in een zogeheten Battle Pod, met een beeldscherm van 180 graden. Hierdoor moet je echt het gevoel krijgen alsof je zelf in de cockpit zit. Daarnaast hebben we de launch trailer van Grim Fandango Remastered voor je in petto. David had er tot voor kort nog nooit van gehoord, maar bij Dominique zit de point-and-click game nog vers in het geheugen. De klassieker is sinds kort heruitgebracht voor de PlayStation 4 en de PS Vita. Verder hebben de guys het uitgebreid over het fenomeen dlc en over het uitgestelde Mario Maker voor de Wii U.

Om deze speciale Einde van de Week Vrijdag mooi af te sluiten, is er een toepasselijke top 5. Check het allemaal en het zou leuk zijn als je na het kijken even een reactie achterlaat in de comments!

Een speciale EvdWV met Grim Fandango Remastered

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch