Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Een (pijnlijke) terugblik op onze voorspellingen voor 2020

13/01/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

2020 is op veel manieren anders geworden dan dat wij hadden verwacht. Heel anders. En dat kan je ook wel merken aan de frisse koppies van Daan, Koos en Jelle. Zij gingen het jaar duidelijk in met veel hoop en mooie verwachtingen van hoe gaming zou gaan worden in 2020. Maar ja, 2020 had zoals iedereen weet een treurige verrassing voor iedereen in huis. Corona nam de wereld over. Hebben de problemen van 2020 ervoor gezorgd dat de voorspellingen van Daan, Koos en Jelle niet zijn uitgekomen? Zaten ze overal ver naast? Daar kom je achter als je kijkt naar de terugblik op onze 2020 voorspellingen.

Voorspellingen: 2020 wordt beter gaming jaar dan 2019

Kunnen we ondanks alle gebeurtenissen zeggen dat 2020 een beter gaming jaar is geworden dan 2019? Voelden Daan, Jelle en Koos ondanks Corona al aan hoe het jaar zou gaan verlopen. In dat geval zijn het echt orakels. Hadden ze de prijs van de PS5 en de Xbox Series X goed en kwam hun inschatting van de paardenkrachten van beide consoles overeen met de werkelijkheid? Waren de launchgames goed? Nu, een jaar later, kijken Daan, Jelle en Koos of hun voorspellingen juist of onjuist waren. En dat levert soms, uiterst, pijnlijke confrontaties op.

Gaat Cyberpunk 2077 de hype waarmaken?

Niemand had verwacht dat Cyberpunk 2077 uitkwam zoals deze is uitgekomen. Veel mensen dachten van te voren dat we het hadden over een game titel die gaming voor eeuwig zou gaan veranderen. Wat dachten de drie heren? Zagen zijn de rampspoed, de lawsuits, de leugens en de glitches aankomen. Of trapten ze vol in de hype die CD Projekt Red zo kundig heeft opgebouwd. Werd GTA VI in 2020 aangekondigd en ging 2020 een beter gamejaar dan 2019 worden. We orakelden er op los en vandaag worden we opnieuw met de uitspraken geconfronteerd.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch