Menu Premium
Loading...

EdvWV met Black Ops 2 en Valve

21/09/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Pak alvast een koud biertje en ga er voor zitten; wij hebben een aantal nieuwe trailers voor jou liggen en bespreken de nieuwtjes van deze week. Check deze week de EdvWV met Black Ops 2 en Valve.

De Tokyo Game Show is vandaag de dag niet zo groot meer, dit komt doordat de Japanse game industrie aan het verzwakken is. Er kwam dan ook dit jaar weer weinig nieuws van de beurs en de PlayStation Slim was het grootste nieuws.

Gelukkig zijn er wel wat trailers vanuit Japan gekomen, zoals Ninja Gaiden Z, Puppeteer en de Call of Duty: Black Ops 2 Zombie trailer. Het thema blijkt zombies te zijn, er zijn namelijk veel nieuwe games aangekondigd waar zombies in voor komen. Ninja Gaiden Z krijgt een flinke make-over, waar Dennis zijn twijfels over heeft. Naast de nieuwe stijl, krijgt Ninja Gaiden Z breinetende mensen als nieuwe vijanden. De beat ’em up was niet de enige game die met zombies kwam, ook Call of Duty: Black Ops 2 heeft zijn grote zombie onthulling gehad. Ook is er nog wat Valve nieuws tussendoor gekropen over eventuele nieuwe hardware en hebben we aanstaande maandag de World of Warcraft: Mist of Pandaria launch in Rotterdam waar we bij zijn.

Kortom, ga er lekker voor zitten, pak een berg eten en drinken, jaag je moeder de deur uit en geniet van het begin van je weekend met EdvWV met Black Ops 2 en Valve.

EdvWV met Black Ops 2 en Valve

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch