Menu Premium
Loading...

Eagle Flight Review

17/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De wereld van Eagle Flight ziet er apart uit. Deze wereld is overgenomen door dieren, waarbij geen enkel mens te vinden is. Maar wat je moet doen in deze game? Dat gaan JJ en Emiel uitgebreid behandelen in deze Eagle Flight Review!

De Playstation VR is inmiddels alweer een tijdje uit. Maar tussen de inmiddels honderden VR games die al uitgekomen zijn, was Eagle Flight toch wel een interessante game, die wij wilden behandelen. Deze game neemt je mee naar Parijs, dat nu bevolkt is door dieren. Helaas wordt niet echt uitgelegd waarom, maar het ziet er in ieder geval wel tof uit. In dit dierenrijk ben je dan ook een adelaar. Zo kun je rustig vliegen en de wereld een beetje verkennen of het verhaal instappen en zien waar dit je heen leidt. Daarbij bevat deze game ook een multiplayer mode waarmee je een soort ‘capture the flag’ kunt spelen. Maar wat de heren er nu van vinden?

Ben jij benieuwd naar wat Emiel en JJ van deze game vinden? En of dit hun eigen vliegambities heeft geprikkeld? Check dan snel deze Eagle Flight Review en laat even in de comments weten wat jij van deze VR game vindt!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch