Menu Premium
Loading...

EA Sports UFC E3 2013 Preview

18/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De UFC-games zijn voor onze Dennis al drie keer echte toppers geweest. Nu de franchise is overgenomen door EA, de makers van de wat mindere MMA-game EA Sports MMA, is het de vraag of hij nog steeds zo hyper is over de game. Ook Boris staat te springen wanneer er een nieuwe UFC-game op de planning staat. Op de E3 2013 kreeg echter alleen Dennis een presentatie van EA Sports UFC. Of Dennis nog steeds zo hyper is, bespreekt hij met Boris in deze EA Sports UFC E3 2013 Preview

EA en UFC zorgden vorig jaar, op de E3 2012, voor een grote shock toen zij een nieuwe samenwerking aankondigden. Nog voor het faillissement van THQ kondigde UFC aan een overstap te maken naar EA Sports. EA Sports stond toentertijd op MMA-gebied alleen bekend om de wat mindere game EA Sports MMA. Zij hebben met EA Sports UFC dus veel te bewijzen. De game draait op de nieuwe nex-gen engine van EA, de EA Sports Ignite Engine. De voordelen die dit met zich meebrengt zullen zichtbaar zijn in de graphics en voelbaar zijn in de gameplay. Wat je verder kunt verwachten van EA Sports UFC is net als eerdere UFC- en fightinggames, veel knokken. Met alle vechters uit de UFC en verschillende legendes uit de geschiedenis kun je de strijd aangaan tegen de computer, tegen je vrienden en tegen de wereld in de wereldberoemde Octagon.

Ben je net als Dennis altijd superenthousiast wanneer het op UFC aankomt en kun je niet wachten? Laat Dennis en Boris je dan alvast een warming-up geven met deze EA Sports UFC E3 2013 Preview.

Ontwikkelaar: EA Canada
Uitgever: EA
Platform: PlayStation 4 en Xbox One

EA Sports UFC E3 2013 Preview

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch