Menu Premium
Loading...

EA Sports PGA Tour Review: Kopen, budgetbak of slopen?

12/04/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

EA is na een pauze van acht jaar terug op de golf-markt. EA Sports PGA Tour doet het dit keer zonder de legendarische golfer Tiger Woods op de cover, maar dat betekent niet dat er geen plezier te behalen valt met deze release. Alles draait nu om de gamer zelf. Jij gaat jezelf terugvinden in “The Road to the Masters”. Oftewel, je moet jezelf een weg banen naar het belangrijkste toernooi in de golf wereld. En dan daar het groene jasje zien te bemachtigen. JJ speelde vroeger veel golfgames en wilde wel weer eens weten of er nog wat rek in het genre zat. Hij pakte daarom zijn digitale clubs en speelde de game een weekend lang. Zijn ervaring met de game zie en hoor je in de EA Sports PGA Tour review.

EA Sports PGA Tour review: De comeback van EA in dit genre

JJ was benieuwd wat de verschillen waren tussen de nieuwste editie van EA’s golf game en de vorige uit 2015. De game biedt in principe nog steeds dezelfde vertrouwde modi, zoals de Quick Play, Match Play, Stroke Play en een Online Multiplayer-modus. Maar er zijn ook nieuwe onderdelen toegevoegd, zoals de eerder genoemde Career Mode. Hier kunnen spelers hun eigen golfer creëren en aan de slag gaan om de top van de ranglijst te bereiken.

Geen Tiger Woods meer, alles draait nu om jezelf

Dan de gameplay. Is deze veranderd en/of verfijnd ten opzichte van oude games? Het besturen van de virtuele clubs is essentieel in een golfspel. Als je dat niet echt in de vingers kunt krijgen, dan is er geen hol aan en wordt golf een slijtageslag voor je zenuwen. Dan de graphics en de audio. Biedt de game op dit vlak ook een verbeterde ervaring ten opzichte van eerdere versies? Het antwoord op al deze vragen krijg je in deze review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch