Menu Premium
Loading...

FIFA 15 E3 2014 Preview

19/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De voetbalgekte is inmiddels helemaal losgebarsten in ons nederige landje. Op de E3 2014 was er ook al het een en ander te doen over voetbal. EA Games heeft namelijk een trailer laten zien van de nieuwste FIFA-game. FIFA 15 was in Los Angeles dus uitgebreid te zien en daar hebben Pascal en Dennis even gebruik van gemaakt. Ze hebben genoeg informatie bij elkaar gesprokkeld over de nieuwe dingen in FIFA 15 en gaan je er alles over vertellen in de FIFA 15 E3 2014 Preview.

Dat de FIFA-games al lang meegaan, is geen oud nieuws voor iedereen. Ook is het algemeen bekend dat er de laatste jaren niet ontzettend veel innovatie in de games zit, wat natuurlijk ook wel lastig is voor een voetbalgame. Dit jaar, zoals elk jaar eigenlijk, hebben ze tijdens de EA-persconferentie wel nieuwe dingen beloofd. De game gaat volgens de planning flink wat nieuwe en verbeterde features hebben. Dit jaar hebben ze voornamelijk gefocust op de ervaring in de game. Zo zegt David Rutter (Executive Producer): “This year you will féél the game”. De emotie was bij FIFA 15 een belangrijk onderdeel. Dit wordt duidelijk doordat er dit jaar emotioneel geheugen is toegevoegd aan de game. De spelers zullen een “geheugen” hebben, waardoor ze door de wedstrijd heen verschillend reageren op situaties. Het veld zelf is ook veel interactiever dan voorheen. Zo kunnen dingen als doelpalen en cornervlaggen nu bewegen als je er tegenaan loopt. Ook hebben ze veel energie gestoken in hoe het publiek eruit ziet en hoe het publiek reageert op de wedstrijd.

Dat ze opnieuw aangeven veel energie gestoken te hebben in een game die al bijna perfect is, is moeilijk te geloven. Wat kan er nog beter? Dennis en Pascal hebben er op de E3 2014 in ieder geval veel van gezien en gaan hun mening uitgebreid met je delen in de FIFA 15 E3 2014 Preview.

Ontwikkelaar: EA Canada
Uitgever: Electronic Arts
Platform: PC, Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3

EA Sports FIFA 15 E3 2014 Preview

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch