Menu Premium
Loading...

EA Play Nabeschouwing: Skate 4, Star Wars Squadrons & Crossplay

19/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Donderdagnacht, of moet je eigenlijk zeggen vrijdagochtend, was het zover. EA hield om 1:00 uur haar jaarlijkse ‘persconferentie’ in E3-tijd: EA Play. Een opgenomen video van een klein uurtje zou ons gaan laten zien waar de mannen en vrouwen van de grootmacht in de game-industrie mee bezig waren. En na het dikke PlayStation 5: The Future of Gaming event waren we er met zijn allen best wel een beetje voor gaan zitten. De sfeer zat er lekker in. En wetende (want dat heeft EA zelf gezegd) dat de publisher met een nieuwe Battlefield en Dragon Age bezig was, zou het best wel eens een mooie nacht kunnen gaan worden…

Had EA niks beters om in EA Play te tonen?

Maar het liep wat anders. Jelle, JJ en Koos hebben de stream nog een keer terug gezien en alle aangekondigde games en hun trailers een tweede blik gegund. Maar nog steeds zijn ze er niet uit waar ze nu naar hebben zitten kijken. Want waar waren de grote games? Dit is het toch het moment om te laten zien dat je alive & kicking bent? Dat je straks met mooie games komt, terwijl je voor in de toekomst fraaie projecten op stapel hebt staan? Of had EA gewoon helemaal niks beter… Dat kan toch niet… De drie hebben er de hele nacht over zitten nadenken en in dit item gooien ze hun oordeel er uit.

Geen Battlefield 6, Dragon Age en Anthem

Natuurlijk bekijken we in dit item de games afzonderlijk. En ja, Skate 4 was een verrassing en kan zeker tof worden. Maar voor ons gaat het bij dit soort events ook altijd over het totaalplaatje. Een online event in E3-tijd is een moment waarop de hele wereld toekijkt en je dus even je spierballen flext. Even laat zien wat we van jou kunnen verwachten de komende tijd. En wat is dan op basis van de gister getoonde beelden onze conclusie? Is EA alive & kicking en gaan ze ons dit najaar om de oren slaan met fraaie games? Jelle, JJ en Koos geven je het antwoord in deze nabeschouwing van EA Play.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch