Menu Premium
Loading...

E3vdWL over Summer Game Fest, EA gehackt & Ratchet and Clank

11/06/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Jazeker, ook in de machtige E3 periode gaan we gewoon door met onze vaste rubrieken. En op vrijdag is het zoals altijd de beurt aan de EvdWL stream. maar nu dus met een E3-saus overgoten. Vandaar E3vdW Live. In onze verbouwde studio nemen dit keer Daan, Jelle en Koos plaats om al het E3 nieuws (waar er veel van is) van deze week met je te bespreken. Deze week is er in EvdWL uiteraard heel veel Summer Game Fest nieuws, heeft EA een hackers probleem én is Koos inmiddels ruimschoots onderweg met Ratchet and Clank: Rift Apart. Ga er maar lekker voor zitten en kijk of luister de stream van vanmiddag uitgebreid terug. Welkom bij E3vdWL met Daan, Jelle en Koos.

Summer Game Fest dropt flinke bommen

Tijdens E3vdWL is het Summer Game Fest van gisteravond uiteraard een hot topic. Daan en Koos hebben gisteravond in de studio plaatsgenomen en gaan – als de kater mee blijkt te vallen – zo goed mogelijk alles van het festival met je doornemen. Zo is uiteraard Elden Ring gisteravond (verrassend genoeg) getoond, komt Warzone seizoen 4 er aan én zagen we een Borderlands spin off met Tiny Tina’s Wonderlands. De drie hebben alle trailers bekeken en gaan alles met je doornemen. Daarnaast bespreken ze natuurlijk ook met je wat zij vonden van de beginshow. Wat gaf dat een yay of nay gevoel? Je hoort en ziet het in deze nieuwe editie van E3vdWL.

EA moet de firewall bijwerken

Bedrijven zijn vaker slachtoffer van hackers. Dat is op zichzelf al een probleem wat groot genoeg is. Maar nu blijkt dat zelfs de grootste game ontwikkelaar van de wereld – namelijk EA – hier vatbaar voor is. En dat is hardcore. De hackers hebben met deze hack onder ander de source code van FIFA 21 en de nieuwe Battlefield 2042 buit gemaakt. Slecht nieuws voor EA dus en iets waar Koos en Daan in deze nieuwe EvdWL zeker wat over te melden hebben.

Check de nieuwste line-up gaming laptops van MSI

MSI heeft onlangs haar nieuwste lijn laptops aangekondigd en uitgebracht, nu met nog betere prestaties dankzij de 11th gen Intel processor. Mocht je deze lineup in alle rust willen uitchecken, en ze zijn fraai, dan kun je dat hier doen.  

*Wil jij niks missen van onze E3 coverage? Check dan hier het GK E3 2021 schema met een overzicht van al onze content. Daarnaast kun je hier op klikken om alle eerdere Gamekings GK E3 2021 video’s terug te kijken. Als klap op de vuurpijl streamen we ons uiteraard een slag in de rondte. En die livestreams vind je uiteraard op ons Twitch kanaal via deze link.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch