Menu Premium
Loading...

E3 Voorbeschouwing met Steven

08/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ook Steven, onze Nintendo liefhebbende E3 veteraan, is de studio ingeduwd door JJ, om te vertellen over al zijn verwachtingen en hoop over de E3. De man heeft de nodige E3 beurzen al meegemaakt en bekijkt het spektakel dit jaar vanuit Nederland. Dat betekend niet dat hij zijn steentje niet gaat bijdragen, want aanstaande dinsdag kan je hem en Shelly hier zien shinen, tijdens de voor- en nabeschouwing van de Nintendo live Direct livestream. Nintendo is door de jaren heen een doorgewinterde persconferentiehouder geworden en dat schept hoge verwachtingen. Steven kan in ieder geval niet wachten. Denk je dat Nintendo dit jaar de show gaat stelen op de E3? Check in ieder geval wat Steven ervan denkt in de E3 Voorbeschouwing met Steven.

E3 Alles!! Steven hoopt dat Nintendo gaat knallen

Je kan Steven weinig slechts over Nintendo vertellen. Het hele back to basic handheld gamen van de Switch, maakt hem een gelukkig mens en de beste man hoopt zo hard dat Nintendo gaat knallen met third party games voor de Switch. Ondanks het extreme Nintendo fanboy-ism, heeft de geduldige Shaolin monnik van de redactie de Nintendo Switch nog niet. Nee, hij wacht nog even tot Mario Odyssey er is. En geef hem eens ongelijk. Zelda: Breath of the wild was prima te spelen op de WiiU.

Genoeg over Nintendo. Uiteindelijk brengt Steven de meeste uurtjes door op de PC en kijkt hij ook uit naar vette PC games. Als PC-gamer is het toch anders om naar de E3 te kijken. Met een elk jaar prominent aanwezige Microsoft en Sony, moet je echt je best moet doen om een PC titel te vinden. Herken je dot gevoel als PC gamer? Ik kan me niet voorstellen dat Steven er hierin alleen voor staat.  Laat het ons weten check de voorspellingen van de E3-deskundige in de E3 Voorbeschouwing met Steven.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch