Menu Premium
Loading...

E3 Voorbeschouwing met Koos

09/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

, Jawel, Het is de beurt aan de N00B van de redactie om al zijn hoop en verwachtingen van de E3 bekend te maken. Het is Koos! Zijn cherry gaat gepopt worden, want hij is nog nooit op de E3 geweest. Op de redactie staat hij bekend als social Koos, want hij is de man van de social media, dus ook de baas over de IRL streams. Waarschijnlijk heb je al een Koos P.O.V. gehad toen je ging kijken wat de boys aan het doen zijn in het land waar je wettelijk achttien moet zijn om in adult films te spelen, maar eenentwintig om alcohol te drinken. Murica! Zie de hoopvolle Koos speculeren over het verloop in de E3 Voorbeschouwing met Koos.

E3 alles!! Koos hoopt nog steeds op een rise van de Xbox

Ondanks dat Koos nog nooit op de E3 is geweest, is hij geen vreemde in L.A., want daar woont zijn vriendin. Waarschijnlijk wist je dat al, want er gaat geen item met Koos voorbij zonder dat hij het erover heeft. Dat betekent dat de binge drinkende bierconnoisseur precies weet waar hij de andere E3 boys mee moet brengen voor party. Maar goed, E3 alles!! Koos hoopt nog steeds op een rise van de Xbox, maar is bang om teleurgesteld te worden. Wat denk jij dat Microsoft gaat doen op de E3? Denk je dat ze power moves gaan maken? Laat het ons weten. Jouw feedback en mening wordt gewaardeerd.

De alcoholistische E3-maagd met de macht over de IRL streams vertelt je over de games, releases, onthullingen en gebeurtenissen waar hij naar uitkijkt op de E3. Kijk em hier nog shinen, uitgerust en gezond zijn. Laat ons weten of je hem al helemaal naar de klote hebt gezien in de IRL streams , want wij zien ook niet alles en we houden van dronken Koos. Hier is de E3 Voorbeschouwing met Koos.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch