Menu Premium
Loading...

Het Gamekings E3 2018 Programma: All Hype, Total Coverage!

05/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben het al meerdere keren voorbij laten komen in items en ook los staat hij al op de site. Maar om onduidelijkheid te voorkomen, komen we met dit item, dat volledig dedicated is aan het totale programma van de aankomende (bijna) twee weken. We weten ondertussen allemaal dat het enorm veel content gaat worden, maar wat houdt alles nou echt in? Wat is bijvoorbeeld een ‘uitzwaai stream’? Of wat gaat er nou precies besproken worden bij het ‘Tech op E3’ item? ‘The Best of E3’, wat houdt dit in? Dit en meer duidelijkheid in: Het Gamekings E3 2018 programma: All Hype, Total Coverage!

E3 2018 Total Coverage!

De items vanuit LA zijn ook dit jaar weer zoals vanouds. Alleen de verdeling van manschappen ligt net ietsje anders. Daan, Koos en Jelle zijn dit jaar te vinden in Los Angeles, maar ook in de studio staan ze dit jaar met drie man sterk. JJ en Skate worden dit jaar namelijk versterkt door Boris in de studio. Dus verwacht verhitte discussies in de studio en de wat lossere items en hype vanuit LA.

Andere jaren waren de mannen in LA elke beursdag aan het rennen en vliegen om bij alle afspraken behind closed doors te kunnen zijn. Door Premium krijgen we de kans om het dit jaar anders te doen. De mannen in LA krijgen nu de kans om de games te checken die zij persoonlijk tof vinden, waardoor je geen items krijgt van mensen over een game die ze normaal gesproken toch niet zouden spelen. Dit is zeer positief, want zo worden de items inhoudelijk bijvoorbeeld beter. Maar wees niet bang, want alles wordt nog steeds behandeld!

Zijn jullie al helemaal klaar voor de E3? Heb je speciaal vrij genomen om alles live mee te kunnen maken? Laat het ons weten in de comments!

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch