Menu Premium
Loading...

E3 Nieuws Update: S.T.A.L.K.E.R. 2, Fortnite en de Xbox Adaptive Controller

17/05/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is bijna zover, nog even een aantal weekjes wachten totdat de enorme stroom aan game nieuwtjes over ons heen wordt gegooid. Helaas is het de afgelopen jaren een trend geworden om heel veel van die nieuwtjes al te lekken en aan te kondigen in de periode vóór de E3. JJ heeft weer een aantal nieuwtjes voor je op een rij gezet en gaat deze behandelen in: E3 Nieuws Update: S.T.A.L.K.E.R. 2, Fortnite en de Xbox Adaptive Controller.

Een Competitive mode in Fortnite?

Mensen hebben er een handje van om beter te willen zijn dan de ander. Zo ook in die hyperpopulaire game Fortnite. Er is een grote groep die speelt om in de top 10 op de seasonal leaderboards te komen. Nu is er iemand geweest die alle gamefiles van Fortnite heeft doorgespit op nog onaangekondigde dingen. Hij heeft daarin een bestandje gevonden met de fantastische titel: Playlist_Comp_Solo.uasset. het speculeren is meteen begonnen natuurlijk. Wat zou dit betekenen? Wellicht een competitieve modus, is de consensus op het internet. In Fortnite zit er nog niet een specifieke game mode waarin je weet dat je rank bijgehouden wordt. De mensen die hard gaan op stats spelen nu vooral om een plaatsje in de top 10 van de season leaderboards te veroveren.

Het gevecht om de meeste publiciteit voordat de E3 is begonnen is al losgebarsten. Bethesda kwam met RAGE 2 met een goed openingssalvo. Call of Duty komt vanavond met de nieuwe Black Ops trailer en Battlefield onthult volgende week de nieuwe Battlefield. Maar wat niemand verwachtte was dat GSC Game World om de hoek kwam kijken met de S.T.A.L.K.E.R. 2 aankondiging. S.T.A.L.K.E.R. was onder PC gamers een ietwat verborgen pareltje. Wel jammer dat er in de screen heel duidelijk 2021 bij staat. Dat is nog eens een vroege aankondiging. Hebben jullie een beetje zin in S.T.A.L.K.E.R. 2? En is een ranked mode iets wat je miste in Fortnite? Laat het weten in de comments!

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch