Menu Premium
Loading...

E3 Journaal: PS5 disst Xbox, Star Wars Squadrons & EA Play

16/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het E3 Journaal van vandaag zit weer lekker vol. Zo trappen we meteen af met de trailer van Star Wars Squadrons. Deze trailer werd afgelopen maandag, best verrassend, opeens vrijgegeven. Terwijl EA Play aanstaande donderdagnacht (1:00 uur) gehouden wordt. Waarom wachtte EA niet even een paar dagen met het vertonen van deze trailer? Was het opzet of reageerden ze geforceerd op iets? Bijvoorbeeld op een lek? JJ gaat het je allemaal vertellen in dit E3 Journaal.

Wat kunnen we allemaal verwachten bij EA Play?

JJ neemt je ook mee in de duistere wereld van geruchten, roddels, leaks en teasende tweets om uit te vogelen wat we donderdagnacht van EA Play mogen verwachten. Van een aantal games is hij zeker. Deels omdat hij een embargo voor een nieuw spel en IP getekend heeft, maar bij een groot aantal andere games komt het aan op vage roddels en geruchten. Maar goed, dat hoort bij het spel. En dat is ook exact wat de E3 zo leuk maakt. Sterker nog, het voorspel is vaak nog leuker dan de daad zelf… EA Play kun je natuurlijk bij ons meebeleven. Donderdagnacht om 0:30 uur (of eigenlijk dus vrijdagochtend) trappen we de stream af met een voorbeschouwing. Vanaf 1:00 is EA aan zet in hun event. Jullie zijn allemaal uitgenodigd op ons Twitch-kanaal.

PS5 deelt steekje onder water uit richting Xbox

Dan Sony. Het ei is eruit. De PS5 is aangekondigd. En hoe! Alle kijkcijferrecords werden gebroken. En met dit succes is meteen de ‘arrogantie’ van Sony teruggekeerd. En we bedoelen dit niet perse negatief. We houden er op zijn tijd wel van als PlayStation vileine steekjes uitdeelt richting de concurrentie. Marketing is roepen dat je de wreedste bent en je afzetten tegen de rest. Met lief zijn heeft zelden iemand de strijd gewonnen. En PS5 trekt momenteel weer vol in de aanval, blakend van zelfvertrouwen. Tot slot ook nog een viertal trailers van games die ons maandag zijn opgevallen tijdens de Summer of Games stream van IGN. Potje cherry picking dus.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch