Menu Premium
Loading...

E3 Journaal: Prijs PS5 en Xbox Series X, Triple A games & Pokemon Snap

18/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de GKE3 periode van zes weken houden we je elke dinsdag en donderdag op de hoogte van al het laatste nieuws omtrent online events, aankondigingen, roddels en trailers. Dan ben je in één keer bij. Wel zo makkelijk. En vandaag is het donderdag en dus presenteert JJ jullie een vers E3 Journaal. Een Journaal aan de vooravond van EA Play, die, zo hebben wij het gevoel, best wel eens heel erg leuk kan gaan worden. En natuurlijk is er nieuws over de strijd tussen Xbox Series X en de PS5.

‘Xbox gaat in juli vol de aanval op de PS5 inzetten‘

Microsoft hield zich wat stil de afgelopen dagen, maar dat is mogelijk de stilte voor de storm. Meerdere insiders voorspellen dat Microsoft de aanval in juli vol gaat inzetten. Met een bizar lage prijs voor hun consoles en veel Triple A games. Daarmee zou Sony schaak gezet moeten worden. Hoe geloofwaardig zijn deze geruchten? Veel nieuws ook rond de PS5. Niet eens dat ze zoveel zelf hebben gedaan. Maar na PlayStation 5:The Future of Gaming heeft de hele wereld zich op deze console gestort en wil men alles weten. En dat levert altijd wel wet leuke weetjes op. Bijvoorbeeld over Horizon Forbidden West en Gran Turismo 7.

The Pokémon Company maakt veel fans blij met Pokémon Snap

Ook was er eindelijk wat ‘Nintendo nieuws. Niet echt van Nintendo, maar Pokémon en Nintendo zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. The Pokémon Company maakte waarschijnlijk veel fans blij toen ze tijdens een Pokémon Presents een nieuwe Pokémon Snap-game aankondigden voor de Switch. Het spel, getiteld New Pokémon Snap, is geïnspireerd op het klassieke Pokémon Snap dat in 1999 werd uitgebracht voor de Nintendo 64. Lekker foto’s maken dus. Nintendo zelf doet geen Directs tijdens de maanden juni en juli. Waarom weet niemand, maar de Nintendo-fans moeten het er maar mee doen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch