Menu Premium
Loading...

E3 Journaal over Xbox Series X, Ubisoft Forward en E3 2021

09/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

We staan aan de vooravond van twee belangrijke livestreams. Die van Ubisoft, aanstaande zondag om 21:00 uur (we beginnen op ons eigen Twitch-kanaal om 20:30 uur met de voorbeschouwing) en de absolute uitsmijter: het Xbox event op 23 juli. Eindelijk gaan we de first party games van de (nieuwe) studio’s van Microsoft zien. And they better be good.  Je ziet het, we houden er van om de druk een beetje op te voeren. JJ is er vanzelfsprekend bovenop gedoken en komt met het laatste nieuws over zowel het Xbox event als Ubisoft Forward.

Wordt Smart Delivery naar Xbox Series X altijd gratis?

Weet JJ bijvoorbeeld al wat over de games die er op het Xbox event getoond gaan worden? Naast de eerste beelden van Halo Infinite. Koos kan daarom alleen al bijna niet slapen op dit moment.  En hoe zit het met een heel belangrijk aspect binnen het ‘eco systeem/familie’ concept van Xbox: Smart Delivery. Zit dat nu gratis bij elke game, ook die van third party publishers, of zijn er ook andere opties? En hoe gaat Microsoft er mee om in het contact met de partners? En wat weet JJ over Ubisoft Foward? Is daar nog wat gelekt? Iets wat bij Ubisoft zo’n beetje altijd lijkt te gebeuren.  Werken met de Franse slag zeg maar…

De tofste trailers van Nacon Connect op een rij

JJ heeft afgelopen dinsdagavond ook gekeken naar Nacon Connect. Nacon is de nieuwe naam voor Big Ben en zij presenteerden in hun eigen online event hun aankomende titels. JJ neemt ze met je door en geeft aan wat zijn persoonlijke mening is over het spel in kwestie. Ook is er wat nieuws over de nieuwe wrestling game van 2K, WWE Battlegrounds én de ESA, de organisatie achter de E3, heeft een teken van leven gegeven. De vraag is dan: ‘worden we er blij van? Je hoort en ziet het in deze editie van het E3 Journaal.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch