Menu Premium
Loading...

E3 Journaal over productie PS5, Google Stadia, PES 2021 & Tony Hawk

16/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een donderdag tijdens de GKE3-periode. Oftewel, de hoogste tijd voor een nieuwe editie van het E3 Journaal. JJ heeft het internet weer afgestruind en zijn bronnen aangeboord op zoek naar de laatste nieuwtjes. Is er bijvoorbeeld al wat gelekt over de Xbox livestream van aanstaande donderdag 23 juli? Een nieuwe IP die we gaan zien? Een teken van leven van een van de dertien studio’s die Microsoft nu onder zijn hoede heeft? En hoe gaat het met de concurrent, Sony. Valt er nog vers nieuws over de PS5 te vertellen?

Wist Google Stadia eindelijk goed te scoren met Stadia Connect?

Afgelopen dinsdag organiseerde Google Stadia een Stadia Connect. Een eigen online event waar je hun nieuwste games kon bekijken. En er nieuwe aankondigingen werden gedaan. Er werden dik tien nieuwe games gepresenteerd. JJ heeft het event bekeken en gaat je vertellen wat er allemaal getoond werd. En of er nog iets bij zat wat zijn waardering kon wegdragen. Feit is dat Google Stadia het lastig heeft om voet aan de grond te krijgen en dat ze broodnodig wat hype kunnen gebruiken. Was dat afgelopen dinsdag het geval?

PES komt pas weer uit als PS5 en Xbox Series X er zijn…

Dan was er nieuws over PES 2021. Konami kondigde doodleuk aan dat die game er niet gaat komen. Het hoe en waarom hiervan legt JJ uit. Waarbij hij natuurlijk ook even kijkt of hij het een verstandig besluit vindt. Leuk nieuws ook voor de fans van Marvel’s Avengers. Er komen beta’s aan. Drie weekenden lang zelfs. JJ geeft aan wie aan welke beta kan meedoen. En wat moeten we denken van de enorme hoeveelheid disks die er zijn als je Microsoft Flight Simulator wil gaan kopen? Is hier sprake van een wereldrecord? Op al deze vragen heeft JJ een antwoord in het E3 Journaal van donderdag 16 juli.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch