Menu Premium
Loading...

E3 Journaal over nieuwe Battle Royale Ubisoft, Xbox Series S en Harry Potter RPG

30/06/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag en dat betekent tijdens de GKE3 periode dat we er een vers E3 Journaal tegen aan gooien. We hebben alle recentelijke nieuwtjes, aankondigingen en roddels voor je op een rij gezet en JJ mag ze aan je voorstellen. De aftrap bestaat uit een nieuwe game van Ubisoft die ‘gelekt’ is en nieuws omtrent de Harry Potter RPG. Bij Ubisoft betreft het een free to play Battle Royale game genaamd Hyper Scape die straks crossplatform speelbaar is. En we hebben even goed gedubbelcheckt, maar al te veel Battle Royale games zijn er niet, dus goed dat Ubisoft ons er een geeft…

De Harry Potter RPG lijkt er dan toch te komen

Goed, dat is misschien wat flauw en Ubisoft heeft een goede naam als het om esports games gaat en ondersteuning van communities, so you never know… De game moet, als we de geruchten mogen geloven, op 12 juli in closed beta gaan. En laat dat nu exact de datum zijn dat Ubisoft haar online Forward event houdt. Toeval bestaat niet in deze wereld… Ook is er nieuws over de vermeende Harry Potter RPG die in ontwikkeling zou zijn. Dat lijkt toch steeds meer bewaarheid te worden. Er is zelfs een release window gelekt. En JJ gaat hem bekend maken in dit E3 Journaal.

Hou de mannen en vrouwen van Tencent in de gaten, ze gaan hard

Ook kijken we naar de Game Conference van Tencent. Veel mensen letten daar niet zo op, maar Tencent is stap voor stap bezig de game wereld over te nemen. In de conference van deze week lieten ze nu ook zelf gemaakte games voor de consoles zien. En SYN, want daar hebben het over, zag er niet slecht. Check de trailer maar eens in deze video. Tellen we daar nog nieuws rond Crash 4: It’s about time, Square Enix, de Xbox Lockhart en de nieuwe Fable bij op en je hebt een heerlijk E3 Journaal om naar te kijken.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch