Menu Premium
Loading...

E3 Journaal over leaks Xbox Games Showcase & nieuw PS5 event

23/07/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dit is de laatste editie van het E3 Journaal van 2020. Zoals we eerder deze week al zeiden, ergens moeten we stoppen. En dat moment is nu aangebroken. Met gebruikmaking van een oude wet: stoppen op een hoogtepunt. En dat hoogtepunt komt er vanavond aan als Microsoft haar first party games gaat tonen tijdens de Xbox Games Showcase. Je kunt deze show natuurlijk bij ons meebeleven inclusief voor- en nabeschouwing vanaf 16:45 op ons Twitch kanaal. En ja we nemen de pre-show van Geoff Keighley mee. Dus je mist niks.

Xbox Games Showcase kan wel eens hoop verrassingen gaan opleveren

JJ heeft het hele internet afgegraasd en alle mogelijke bronnen aangeboord op zoek naar nieuws en potentiële leaks en geruchten. En als hij dat doet, dan weet je ook dat hij met wat terugkomt. Bijvoorbeeld over Forza Motorsport 8, een nieuwe Ninja Gaiden, een nieuwe Fable en een mogelijke opmerkelijke verandering die er aan zit te komen inzake Xbox Live Gold. Hij zet alles netjes op een rijtje zodat je vanaf 16:45 goed beslagen de livestream aan kan vangen.  En dan weten we eindelijk of Microsoft naast die fantastische hardware en de klantvriendelijke Game Pass ook de content gaat brengen waar veel gamers naar verlangen.

Sony komt 6 augustus met antwoord op Xbox event

Alhoewel veel draait om de Xbox Games Showcase is er ook wat ruimte voor ander nieuws. Bijvoorbeeld over het gerucht dat Sony op 6 augustus aanstaande met een nieuw PS5-event komt. Als antwoord op het event dat Microsoft vanavond de wereld in brengt. We hebben ook wat Neerlands nieuws met een game die de fans van Jet set Radio Future op zeker gaat verrassen. Plus wat beelden van Mafia: Definitive Edition. Waarom? Omdat het kan en omdat het er meer dan gruwelijk uitziet. Veel kijkplezier en hopelijk tot vanavond om 16:45 op Twitch. Gaat een spektakel worden!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch