Menu Premium
Loading...

!@#$% E3 Editie – Todd Howard’s uitspraken, Ubisoft lekt en Rainbow Six

04/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 begint bijna en dat kan vandaag maar een enkel ding betekenen… een speciale E3 editie van de !@#$% show! Boris en JJ hadden behoorlijk wat ergernissen rondom uitspraken en leaks die met de E3 te maken hebben. Zit je er klaar voor? Wij wel.

Ubisoft lekt nu ook Watch Dogs Legion voor de E3

Watch Dogs Legion is mogelijk gelekt en zou zich naar verluidt in de nabije toekomst afspelen, in een dystopisch Londen. De naam van de game en een korte beschrijving is gelekt door Amazon UK en als eerst gespot door TheNerdMag.com.

In die korte beschrijving staat onder andere dat Watch Dogs Legion zich afspeelt in een post-Brexit wereld, waarin de samenleving, politiek en technologie zijn veranderd. Daardoor is ook het lot van Londen veranderd. Over de gameplay wordt gezegd dat spelers de rol van iedere NPC kunnen aannemen:

“Every individual you meet in the open world, has a full set of animations, voice over, character traits and visuals that are generated and guided by gameplay systems.”

Lekt Ubisoft expres zijn games uit? Of zijn ze gewoon heel erg incontinent?

Het gaat niet om de lancering, maar om wat Fallout 76 gaat worden.

In een interview met IGN gaf Howard aan dat Bethesda de lancering van Fallout 76 in ging met de kennis dat het niet de game was die mensen van hen gewend waren. Ze wisten ook dat ze er kritiek op zouden krijgen. Veel van die kritieken vind Howard zeer terecht. Fallout 76 heeft een score van 52 op Metacritic. Er is veel kritiek op het gebrek aan een verhaal, de bugs en nog veel meer. De game heeft nog een kleine actieve community.

“The main takeaway we had [with Fallout 76’s release] was you’ve got to let it bake with a large live audience for longer than we did”, he continued. “There are just certain things you can never see until it’s running 24/7 for a number of months. We felt strongly this is a game we want to play, this is something we really want to do, and all of the games like this…there’s a [difficult] period when you launch. It’s not how you launch, it’s what it becomes, and I couldn’t be prouder of the team that’s worked on it.”

Waar erger jij je aan, zo vlak voor de E3?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch