Menu Premium
Loading...

!@#$% E3 Editie – De nieuwe Xbox, de dood van de E3 en Cyberpunk

12/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alle persconferenties zitten erop en man man man we hebben wat te bespreken hoor! Over Xbox, de E3 in het algemeen en Cyberpunk 2077. JJ en Boris zitten weer lekker voor je klaar om de E3 helemaal uit elkaar te trekken. Daar gaan we.

De Xbox One?

Afgelopen persconferentie bevestigde Microsoft dan eindelijk de release date van de volgende generatie Xbox: Holiday 2020. De console zelf lieten ze niet daadwerkelijk zien en ook qua games viel het volgens sommigen tegen. De naam van de nieuwe Xbox? Dat zou mogelijk gewoon Xbox One worden… Huh? Maar het is toch een nieuwe console?  Hoe zit dit precies? JJ legt het uit voor je. Op welke naam hoop jij? Laat het ons weten in de comments.

Waar waren de games? 

Helaas kreeg de persconferentie van Microsoft wel wat kritiek. Hoewel ze veel games toonden, waren er maar weinig echt opvallende exclusives. Dit zou echter mogelijk ook een reden hebben. Om er zeker van te zijn dat ze een sterke line-up hebben voor de volgende generatie consoles zouden ze nog even wachten met teveel te teasen

Het blijft natuurlijk geen officieel nieuws. Neem het dus vooral nog even met een korreltje zout. Maar interessant is het zeker, gaan ze volgend jaar keihard met exclusives komen voor de nieuwe generatie aan Xbox console(s)?

Zit jij te wachten op deze nieuwe consoles? En welke exclusives zou je er het liefste op zien? Verwacht je volgend jaar Fable 4, Alan Wake 2 en allerlei nieuwe IP’s van de gigant uit Amerika? Laat het ons in de comments weten en stel daar ook al je vragen.

Is de E3 dood?

Leeft de E3 eigenlijk nog wel? Er waren maar weinig grote aankondigingen en ondanks dat het bij ons enorm leeft, lijkt de E3 zelf wat minder te worden… Hoe denken JJ en Boris hierover?

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch