Menu Premium
Loading...

E3 2019: Uitslag The Wall part 1 – Welke games vonden jullie het beste?

15/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Gamekings community heeft gesproken, dit zijn de nummers 10 t/m 6 van jullie favoriete games van de E3 2019! JJ en Skate worden verrast door jullie keuze en gaan het bekend maken. Oh, en we hebben ook de drie slechtste games maar even meegenomen.

De Gamekings community heeft gesproken

Jullie hebben gesproken! Dit is jullie top 10! Jullie gezamenlijke top 10 wel te verstaan. Dus niet gek opkijken als hij iets anders is dan wat jij hebt ingevuld, want dat kan natuurlijk!

Was Cyberpunk 2077 de game van de E3?

Was Cyberpunk 2077 de game van de show? Of gaat misschien toch Zelda of Halo er met de nummer 1 plek vandoor? Je ziet het in deze video! We verklappen nog helemaal niks.

Het was de E3 van de CGI trailers

We hebben deze E3 behoorlijk weinig gameplay gezien, dat zorgt ervoor dat het best lastig is om bepaalde games in te schatten. Vonden jullie het ook lastig om Elden Ring en Halo Infinite een plekje te geven? Laat het ons weten in de Discord channel en stel daar ook al je vragen! Ben je het helemaal eens met de totale Wall? Of word je er super boos van en ben je het er helemaal niet mee eens? Want wat een waardeloze game is dat Cyberpunk 2077 toch!

De allerslechtste games komen ook langs

Ook de allerslechtste games krijgen een vermelding, althans, de slechtste drie titels, want we willen ook niet teveel tijd spenderen aan die bagger titels. En nee, de Sims 4 expansion is niet in dit lijstje meegenomen, en dat is natuurlijk met een reden.

Om spoilers en dergelijke te voorkomen voor de mensen die dit item pas op een later tijdstip kunnen terugkijken, hebben we de commentsectie onder dit item uitgeschakeld. Wil je jouw take op deze Top 10 geven of graag jouw eigen Top 10 delen met iedereen? Drop het in ons Discord kanaal. Have fun met dit item over The Wall!

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch