Menu Premium
Loading...

E3 2019: LA Today over Final Fantasy, Ghost Recon en Cyberpunk 2077

13/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben heerlijk games gecheckt in LA op de E3, Final Fantasy komt langs. En nog veeeeel meer in deze lekkere video! Skate en JJ voorzien de vlogs met commentaar en praten erover na. Een ouderwetse LA Today zoals je van ons gewend bent.

Final Fantasy ziet er niet uit? 

Daan en Koos mochten lekker met Final Fantasy aan de slag, hoe speelt de game en is er veel veranderd? Koos zag gelijk veranderingen toen hij begon, hij vond de game er lelijker uitzien!

Is Final Fantasy lelijk!?

Hoe kwam dat nou? Is de nieuwste Fantasy tering lelijk? Je ziet meer in deze video waarin de game uitgebreid langskomt. Ook hoor je Daan en Koos over de gameplay die mogelijk best een beetje veranderd is. Spannend!

Ghost Recon Breakpoint

Is Ghost Recon Breakpoint generiek? Of is het tering vet? Jelle komt vers uit de jungle en heeft de game gespeeld. Daan heeft de game ook gespeeld! Wat vinden de mannen van deze game? Zijn ze weggeblazen? Je hoort het allemaal in deze LA Today!

Dying Light 2 is kei vet?

Hoe is Dying Light 2? En kan het de concurrentie aan met de games die in dezelfde periode uitkomen? Jelle en Daan vertellen je er over en Daan heeft ook nog eens speciaal voor deze video een nieuwe look genomen. Check snel de video om meer te weten te komen over Dying Light 2, een game met zombie’s waar we toch ook wel enorm veel zin in hebben! Kijk jij stiekem ook wel uit naar Dying Light 2? Laat het weten in de comments!

Heb je vragen over de E3? Of over een van deze games? Stel ze dan in de comments of via een Tweet naar ons, wij proberen het dan te beantwoorden! De E3 dendert nog even door en we hebben binnenkort natuurlijk The Wall! 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch