Menu Premium
Loading...

E3 2019: LA Today over Doom, Wolfenstein, Avengers en het slotakkoord

14/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Alsof het niets is, een keiharde LA Today volop je bakkes! Speciaal voor jou hebben we Doom, The Avengers game en nog meer. Zit je er klaar voor? We gaan nog eenmaal knallen! En er komen behoorlijk wat interessante games voorbij, ook blikken we terug op de E3 in zijn geheel, hoe vonden de mannen in LA deze E3 eigenlijk? Zijn ze laaiend enthousiast?

Wolfenstein en Doom

Wolfenstein en Doom zijn gespeeld! Hoe vonden we deze games? Spelen we zo lekker als dat we verwachten en hopen van deze titels? We trekken de games helemaal uit elkaar en vertellen je of dit vet gaat worden! Kijk snel de video om erachter te komen of je deze titels moet gaan aanschaffen in de toekomst of dat je ze lekker moet laten schieten. Maar… Waar is Wolfenstein nou!?

Worden Jelle en Koos enthousiast van The Avengers?

Er zitten twee gigantische Avengers fans op de redactie bij Gamekings. Jelle en Koos houden van mannen met capes of een ander superhelden pak aan. Want het is fucking Marvel! Wat ook fucking Marvel is, is de nieuwe Avengers game, kunnen ze ook niet wachten op deze game? De game kreeg al wat kritieken omdat de helden er niet uit zagen zoals in de films bijvoorbeeld. Er werd zelfs gesproken van een Ali-Expres versie van The Avengers… Hoe denken de mannen in LA daar eigenlijk over?

Wat vonden de mannen in LA van deze E3?

Hoe is de E3 in zijn geheel bevallen bij de mannen in LA? Vonden ze het geweldig? Vonden ze het tegenvallen? We sluiten af met een heus slotakkoord en vertellen je hoe wij deze E3 vonden, denk jij er hetzelfde over?

Heb je nog vragen over de E3? Stel ze hieronder! We hopen dat jullie alle LA Today’s erg vet vonden en leuk om naar te kijken en we ontvangen jullie feedback altijd graag.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch