Menu Premium
Loading...

E3 2019: LA Today over Call of Duty, Shirtjes en Outer Worlds

12/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hatsa! Daar is weer een lekkere LA Today over Call of Duty, de shirtjes en Outer Worlds! En Borderlands 3 komt ook nog langs. Koos,Daan en Jelle gaan het je allemaal vertellen. Dat doen ze onder begeleiding van JJ en Skate die het aan elkaar kletsen vanuit de studio, is dat even genieten! Er komt een hoop langs vandaag, in deze gloednieuwe LA Today.

Call of Duty

De mannen hebben Call of Duty gechecked! Is de game nog steeds alleen voor mensen die een PS4 halen voor FIFA en Call of Duty of kan de game een breder publiek aanspreken? We kunnen alvast verklappen dat de game behoorlijk is veranderd. Interessant! De game is een stuk trager geworden en misschien is dat helemaal niet zo erg. Ga jij deze Call of Duty spelen denk je?  Skate en JJ reageren ook vanuit de studio.

Outer Worlds

Je kunt natuurlijk ook voor Outer Worlds gaan, een nieuwe game die er toch een beetje gedateerd uit ziet. Outer Worlds, hoe is deze game? Je gaat het horen in deze video! De mannen waren erg benieuwd naar de game omdat het op de persconferentie een beetje tegen viel. Was de game op de beursvloer kut? De mannen mochten dit dode biertje weer tot leven brengen toen ze het gingen spelen. Misschien blijkt de game toch geweldig te zijn! Je ziet het in deze video dus klik het snel aan als je benieuwd bent.

Shirtjes voor de premium bazen

Welke shirtjes krijgen de premium bazen? Je krijgt een kijkje achter de schermen als de mannen in LA de shirtjes gaan scoren voor de donerende premium bazen. Welke shirtjes zullen het zijn? Spannend hoor!

Wat vond je van deze video? Laat het weten in de comments! Drop daar ook al je vragen die je enorm graag wil droppen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch