Menu Premium
Loading...

E3 2019: LA Today: In de zon bij EA, hoe speelt Star Wars en de zieke villa

11/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Hoe gaat het eraan toe in LA tijdens de E3? Dat zie je in dit item! Waar JJ je doorheen loopt, lekker toch! We hebben al een hoop avonturen beleefd en in deze video kun je ze bijna allemaal voorbij zien komen!

In de brandende zon bij EA op de E3

Het begon allemaal op de zaterdag bij EA Play, in de brandende zon genoten Koos, Jelle en Daan van Star Wars en de Sims 4? Hoe hebben ze het ervaren? Je ziet het allemaal in deze LA Today. FIFA heeft ook een nieuwe modus waarbij je kan straatvoetballen. Duiken Daan en Koos de voetbal kooi in in de brandende zon? En wat staat er een lange rij bij Anthem…

Hoe lekker speelt Star Wars?

Hoe lekker speelt de nieuwe Star Wars game? Doet het erg denken aan Sekiro? En kon Koos zijn enthousiasme nog wel voor zich houden? Je ziet het in deze video, wanneer je meer te weten wilt komen over deze Star Wars game dan moet je deze video zeker checken! Daan en Koos vertellen je namelijk een hoop meer over de Star Wars Jedi: Fallen Order.

Feestjes?

We willen natuurlijk ook weten of de mannen al een beetje bier hebben gedronken. We hebben namelijk vernomen dat Daan beschonken op de foto is gegaan met Todd Howard. Wat heeft hij in beschonken staat allemaal tegen de beste man van Bethesda gezegd?

Er zit natuurlijk nog veel meer in deze video, we hopen dat je ervan geniet, wij hebben er in ieder geval zeker van genoten. Zo laten we je ook onze zieke villa zien, MTV Cribs is er niets bij! Laat ons in de comments even weten wat je van deze LA Today vond en drop ook al je vragen in diezelfde comments. Het mag allemaal! Vergeet niet vanavond Nintendo te bekijken op twitch.tv/gamekings.

 

 

 

 

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch