Menu Premium
Loading...

E3 2019: dit is wat Gamekings gaat doen tijdens de E3

22/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zijn jullie er al klaar voor? Want de E3 gaat beginnen over drie weken. Op de redactie zijn we druk bezig met het plannen en voorbereiden voor de E3. JJ gaat een deel van de huidige plannen uiteenzetten voor jullie. Ben je benieuwd wat onze plannen zijn en wat je kan zien tijdens de E3? Bekijk dan de video E3 2019: dit is wat Gamekings gaat doen tijdens de E3!

Maak de E3 live mee!

Naar de E3 gaan is een flinke onderneming. Daarom gaat niet iedereen er naar toe en kan niet iedereen het event meemaken. Wij gaan niet alleen live verslag doen van de E3 vanuit onze studio, want we kunnen dat nu ook live van de beursvloer. Dit betekent ook dat we naar de events gaan van partijen die geen persconferenties doen zoals EA. Naast dat je live meemaakt hoe het event eruit ziet, krijg je ook live commentaar van de Gamekings die aanwezig zijn. Ook gaan we live verslag vanuit de studio doen en schakelen we tussen het LA en studio team. Voor de meest uitgebreide verslag moet je dus hier op Gamekings.tv zijn.

De premium bazen krijgen meer

De premium bazen krijgen hun eigen stream. Daarop kunnen zij onder andere de Gamekings volgens als zij de persconferenties binnengaan en meemaken. Op de Twitch stream zenden we de officiële streams uit van E3, maar premium bazen kunnen live de reacties meemaken van de Gamekings tijdens de persconferenties. Premium bazen kunnen dus lekker kiezen uit twee streams en heen en weer schakelen wanneer ze willen. Of het allebei kijken als je twee beeldschermen hebt!

We maken er een film van

Voor diegene die het niet live mee kunnen maken, of achteraf het allemaal rustig wil doorkijken, maken we ook nog een film van al het nieuws van de E3. Daarbij krijg je ook te zien hoe het tijdens de opnamen er aan toe ging bij het team in LA en Nederland.

Volgende week vertellen we meer over onze plannen waaronder wie er naar LA gaan van het Gamekings team.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch