Menu Premium
Loading...

E3 2019 – De beste Gamekings E3 verhalen van vroeger

05/06/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

We willen de gulden terug! We willen weer op klompen lopen! We willen weer naar de E3 zoals hij in 2001 was! Vroeger was alles beter, of  toch niet? JJ en Boris duiken terug in de tijd en vertellen je als ware wijze oude mannen de beste verhalen van vroeger. De E3 verhalen wel te verstaan.

Boris is een E3 veteraan

Boris heeft wel 20 E3’s meegemaakt. Wat waren de beste jaren? Hij vertelt je wat de E3 vroeger geweldig maakte, van de epische feesten tot de tofste aankondigingen. Wat maakte die feesten van destijds zo tof? De beurs was vroeger gigantisch, al begon de E3 als een kleine gamebeurs. Kan je je het nog voorstellen? Deze mannen hebben de beurs groot zien worden, en daar worden ze bijna net zo emotioneel van als het opgroeien van een kind. JJ denkt vooral aan z’n voeten als hij terugdenkt aan de E3, want ze moesten behoorlijk ver lopen.

De beurs zelf is behoorlijk veranderd, en de manier van werken ook

De beurs zelf is ook behoorlijk veranderd, en daar hoort ook een andere manier van werken bij. Want was er vroeger belachelijk slecht internet. Destijds moest er veel worden geschreven en dat gebeurde in de enige ruimte met internet waar je tussen de andere zwetende journalisten zat. De manier van werken veranderde van schrijven naar video en gaat nu veranderen van video naar live. Boris ziet de toekomst rooskleurig voor zich, maar kijkt ook nog wel met weemoed terug naar het verleden.

Wat vond jij het allertofste E3 jaar van Gamekings? Welke warme herinneringen heb jij nog bij de E3 coverage van ons? Laat het ons weten in de comments en laten we er dit jaar weer minstens zo’n tof feestje van maken samen. Mocht je nog vragen hebben over het programma dan horen we dat graag.

De feestjes waren behoorlijk tof vroeger.

Boris was er al vroeg bij!

Geen commentaar nodig toch?

En ook Skate kan niet ontbreken natuurlijk.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch