Menu Premium
Loading...

Top 10 meest opmerkelijke gebeurtenissen E3 2018

14/06/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 2018 zit er weer op. We kunnen eindelijk weer een paar nachten goed door slapen. Iets wat voor de crew in Amsterdam een ware zegen is en voor bikkel Daan, die de afgelopen week nauwelijks de binnenkant van zijn ogen kon bekijken, zelfs een primaire levensbehoefte. Aan de andere kant is het ook best wel jammer. Ook voor ons is de E3 elk jaar weer een feest. Om te maken, maar ook omdat we net als jullie gamers zijn en we op het scherm zien wat we het komende jaar gaan spelen. En één ding is zeker, er gaat een shitload aan fijne titels aankomen. Hoogste tijd nu om de afgelopen E3 af te sluiten. En dat doen we met een TOP 10 van de meest opmerkelijke gebeurtenissen tijdens de E3 van 2018.

De Top 10 E3 2018 is een puur persoonlijk lijstje

Er gebeurden dit jaar genoeg opmerkelijke zaken in Los Angeles. Zowel in positieve als negatieve zin. De selectie die we hebben gemaakt is een puur persoonlijke. Mogelijk dat kijkers de negatieve gebeurtenissen bijvooreeld helemaal niet zo negatief ervaarden en het misschien wel als een positief signaal zagen. Maar dit is Gamekings, wij hebben een mening en schromen niet om deze te geven over dingen die we tof en niet tof vinden. En vervolgens geven we aan jou alle ruimte om in de comments kritiek op die mening te ventileren. Zo lang het maar netjes en met respect gebeurd.

Wat zit er dus allemaal in de ‘Top 10 meest opmerkelijke gebeurtenissen E3 2018’. Zitten er stukken in uit de vrij matige persconferentie van EA in? Heeft Todd Howard van Bethesda de lijst gehaald? Haalt de overtuigende presentatie van Phil Spencer de schifting en vonden de strakke presentaties van Ubisoft en Sony hun de weg naar dit item. Je ziet het allemaal in ‘Top 10 meest opmerkelijke gebeurtenissen E3 2018’.

Deze E3 2018 Coverage op gamekings.tv wordt mede mogelijk gemaakt door:

BitMyMoney.com, Cryptocurrency voor Gamers

IRL streams via de OnePlus 6
Twitch.tv en natuurlijk onze bazige Premium Bazen!!!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch