Menu Premium
Loading...

E3 2018 Director’s Cut: Dronken is Fallout 76 blijkbaar een stuk beter te pruimen

20/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Omdat het nu echt bijna het einde van het jaar is, leek het ons de ideale tijd om terug te blikken op de vele leuke momenten van 2018. En de hoogtepunten voor ons en voor de kijkers zijn natuurlijk de vette trips naar het buitenland. Onze eerste grote reis van 2018 was de Asia Roadtrip (Taipei en Thailand), daarna kwam de E3 in Los Angeles en als uitsmijter gingen we naar Tokyo. De Director’s Cut van de Taipei Game Show en de Tokyo Game Show staan inmiddels online. Vandaag is het de beurt aan de trip der trips, de reis naar de City of Angels voor de E3. We hebben dat nu inmiddels een keer of vijftien gedaan, maar het blijft elke keer weer episch. Helemaal als je een wolkje jetlag, een snufje oververmoeidheid en een laagje drank aan de mix toevoegt.

What happens in LA, doesn’t stay in LA

Het zijn doorgaans de eerste dagen van de E3 die de beste content opleveren. Op de beursdagen zelf zit je vooral binnen in de hallen van het Convention Center en zijn de feesten in de avond wel zo’n beetje voorbij. Juist die begindagen zitten vol met spektakel in de vorm van de diverse persconferenties en de bijbehorende feestjes. En je weet dat drank en jetlag een recipe for disaster zijn. Of goede content. En bij ons geldt altijd het motto ‘what happens in LA, doesn’t stay in LA.’ Bij Gamekings op trip gaan, betekent dat we alles tonen. Ook als dit ietwat minder flateus voor een presentator is.

Ga er dus maar even lekker voor zitten. Tientallen minuten beeld geschoten in Los Angeles tijdens de E3. De high’s en low’s, de problemen met de Air B&B, de lange nachten van Daan en de openbare dronkenschap van Koos en Jelle. Het zit er allemaal in. Rauw en ongecensureerd. Geheel en al ter lering ende vermaak.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch