Menu Premium
Loading...

Premium: Soulslike Games

14/06/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is een wereldje op zich: Dark Souls en Bloodborne games, ook wel de Soulsborne games genoemd. Games die hierop geïnspireerd zijn, beter bekend als de Soulslike games, zijn de afgelopen jaren erg populair. Ze zijn vooral geliefd bij gamers die wel van en uitdaging houden. Met recent ‘nieuws’ omtrent Bloodborne 2 besloten JJ en Steven dit type game uitgebreid te bespreken in deze Premium: Soulslike Games.

Hoge verwachtingen tijdens Sony’s persconferentie

Vele billetjes van From Software fans knepen samen richting het eind van de Playstation persconferentie. Het werd tijd om een exclusieve titel aan te kondigen. Er was immers een Bloodborne II titelscherm gelekt dus de verwachtingen waren hooggespannen. Maar in plaats van een nieuw meesterwerk van de Japanse studio, slingerde het bekende webhoofd van Marvel in beeld. Geen nieuwe From Software titel, maar Insomniac’s Spiderman game. Hoewel de nieuwe Spider Man-game goed ontvangen werd door de vele kijkers wereldwijd, bleven velen teleurgesteld achter: waarom werd er geen From Software project aangekondigd?

Andere From Software projecten in de maak

We hadden het kunnen weten, want Miyazaki heeft recent in een interview laten weten met drie games bezig te zijn. Helaas zullen geen van deze projecten vervolgen zijn op hun SoulsBorne games. In plaats daarvan lijkt From Software zich te richten op compleet nieuwe IP’s, maar willen zij ook oude franchises nieuw leven inblazen. Deze nieuwe projecten van From Software werden echter nog niet uit de doeken gedaan, dus waar moeten Souls-like spelers het de komende periode van hebben? Steven zag twee hele interessante alternatieven langskomen tijdens de presentaties, die hij heel graag met jullie (en JJ) wil delen.

Check dus snel deze Premium: Soulslike Games om erachter te komen waarmee je je de komende tijd als Soulslike liefhebber kunt vermaken. Maar…wat vind jij? Wat zijn jouw favoriete Soulsborne of Soulslike games? Misschien heb jij een bloedhekel aan Soulslike of Soulsborne games? Hoe dan ook: Laat het weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch