Menu Premium
Loading...

E3 2014 Beursdag 2 met Rainbow Six: Siege en Battlefield

12/06/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het houdt nog lang niet op in Los Angeles, want we zijn nog steeds op de E3 2014 en checken de allervetste games. Gisteren zag je hoe Pascal aan de slag mocht met Evolve en hoe ze langs gingen bij Nintendo, vandaag zijn de paradepaardjes van Ubisoft en Electronic Arts aan de beurt. Je hoeft niet langer te wachten op nieuwe content vanuit Los Angeles, want het is tijd voor E3 2014 Beursdag 2 met Rainbow Six: Siege en Battlefield Hardline!

Gisteren hadden we natuurlijk het speciale moment waarop Pascal en David voor de allereerste keer voet zetten op de E3. Doorgewinterde gamers Boris, Jelle en Dennis zijn al veel vaker op de grootste gamebeurs ter wereld geweest, maar begrijpen maar al te goed dat er wel even bij stilgestaan moet worden. Ondertussen heeft iedereen kunnen acclimatiseren en zit de E3 2014 stemming er meer dan ooit in bij de mannen.

Ondertussen is er wel genoeg geluld en is het tijd om games te checken. Onze boys in Los Angeles hebben een afspraak om Tom Clancy’s Rainbow Six: Siege te checken, met natuurlijk de hoop dat deze ook speelbaar is. We zagen tijdens de persconferentie van Ubisoft al wel gameplaybeelden, dus het zou zomaar kunnen. Speelt het net zo wreed als het eruit ziet?

Een antwoord op die vraag kunnen we wel krijgen voor Battlefield Hardline, gezien de open bèta voor die game ondertussen lekker gaande is. Dit najaar is het tijd voor DICE om hun first-person shooter te lanceren, maar niet voordat iedereen al even heeft kunnen proeven. Battlefield Hardline is natuurlijk ook aanwezig op de E3 2014, waardoor onze guys lekker op hun gemakkie aan de slag kunnen met de game.

Vanmiddag zijn ze natuurlijk helemaal live in ‘Good Morning LA vanuit Los Angeles’. Dat gebeurt allemaal vóórdat ze de beursvloer opgaan voor nog een bak aan wrede games, dus mocht je vragen hebben dan kun je die aan ze stellen via #GKE3 of via het officiële Gamekings Twitch-kanaal, waar we vanmiddag live zijn. Voor nu, geniet van het kijken naar de tweede E3 2014 Beursdag met The Division en Battlefield!
De tweede E3 2014 Beursdag met The Division en Battlefield

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch