Menu Premium
Loading...

E3 2013 Journaal over de Ouya en Wii U

05/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het aftellen is nu écht begonnen, want in minder dan een week gaat de meest wrede gamebeurs van het jaar van start. Het belooft één groot spektakel te worden met next-gen consoles, gloednieuwe games en natuurlijk ook een paar boothbabes. Maar voordat het feest echt losbarst, hebben Boris en JJ eerst speciaal voor jou nog een E3 2013 Journaal over de Ouya en Wii U.

Je hoeft maar een week geen E3 Journaal te maken en het internet staat alweer vol met nieuwe geruchten. Hoog tijd dus voor een update die we beginnen met Deus Ex: The Fall. Gisteren ontstond er een gerucht dat deze game binnenkort onthuld zou gaan worden, en het gerucht werd al snel bevestigd door Eidos. In de korte teaser is de datum van vandaag te zien, dus we zijn natuurlijk ontzettend benieuwd wat er gaat gebeuren.

Naast de al zoveel besproken Xbox One en PlayStation 4 komt er nog een nieuwe console, genaamd de Ouya. Echter zal deze console niet op de beursvloer van de E3 te vinden zijn, maar op de parkeerplaats ernaast. Vindt Boris ‘m de moeite waard om te proberen?

En dan is er nog Bayonetta 2. Het was even stil rond deze game, maar hij gaat nu toch echt aangekondigd worden in de Nintendo Direct van volgende week dinsdag. Natuurlijk hoef je hier niks van te missen, want we zenden hem hier live voor je uit. En niet alleen de Nintendo Direct is live bij ons te zien, ook alle persconferenties de dag ervoor kun je gewoon volgen op Gamekings.tv.

Maar voordat we beginnen aan de E3 livestreams hebben Boris en JJ eerst nog een E3 2013 Journaal over de Ouya en Wii U.

E3 2013 Journaal over de Ouya en Wii U

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch