Menu Premium
Loading...

E3 2013 Journaal met Wolfenstein: The New Order

29/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het leukste journaal is natuurlijk het E3 journaal, en dat is precies waar het nu tijd voor is! Dennis en Skate brengen je op de hoogte van de laatste nieuwtjes en geruchten rondom de E3, zodat je zelf het internet niet hoeft door te spitten. Natuurlijk heeft Dennis ook wat ‘inside information’ voor je in het E3 2013 Journaal met Wolfenstein: The New Order.

We verwachten natuurlijk de meest wrede, grote line-up aan games die we ooit op de E3 hebben gezien en daar horen geruchten bij. Zo gaat er rond dat niemand minder dan Wargaming met een nieuwe, console titel zal komen. Wat voor game het gaat worden blijft nog even gissen, maar Dennis en Skate doen alvast een gooi naar het genre.

Mark Rein van Epic deed een opvallende uitspraak, hij liet weten veel te verwachten van de PC-markt. Nogal gewaagd om te zeggen, nu het lijkt dat de E3 juist volledig om de nieuwe consoles gaat draaien. En daar gaan we het natuurlijk ook over hebben: de consoles. Niet alleen over het betalen voor tweedehands games, een Microsoft-medewerker heeft ook nieuws naar buiten gebracht over de nieuwe Kinect, die altijd aan zou moeten staan.

Op de dag dat de Xbox One werd aangekondigd zat Dennis niet bij de persconferentie van Microsoft, maar in Londen. Daar speelde hij twee games, waarvan Boris er al eentje verklapte, die hij nu ook aan ons bekend mag maken. Beide zullen te zien zijn op de E3, vandaar dat ze natuurlijk thuishoren in het E3 2013 Journaal met Wolfenstein: The New Order.

E3 2013 Journaal met Wolfenstein: The New Order

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch