Menu Premium
Loading...

E3 2013 Journaal met de Xbox One en PlayStation 4

26/05/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog twee weken wachten en dan is het ein-de-lijk zover, de start van de waarschijnlijk meest wrede E3 die we ooit hebben gehad. Hoogtepunt gaan ongetwijfeld de nieuwe consoles worden, maar welke nieuwe games gaan we zien? En wat gaat bijvoorbeeld Nintendo doen? Dennis en Martin bespreken alle geruchten en nieuwtjes met je door in het E3 2013 Journaal met de Xbox One en PlayStation 4.

Wat we bijna elk jaar zeker weten, is dat de E3 één groot feest vol met superwrede games gaat worden, zo ook dit jaar. Maar dit jaar wordt de E3 wel heel speciaal, want dit jaar gaan we de nieuwe consoles checken met een heleboel next-gen games. Ondanks dat er van tevoren altijd al veel games bekend zijn, zo kunnen we dit jaar los met Battlefield 4 en Gran Turismo 6, naar sommige games moeten we blijven gissen tot de E3 echt van start gaat. En ook dat is leuk, dus dat gaan we doen!

Zo schijnt Naughty Dog met een nieuwe game te komen. En hoewel Martin natuurlijk gelijk met Uncharted 4 naar voren komt, heeft Dennis er een heel ander idee over.

Ook game-ontwikkelaar Rare is veel in het nieuws geweest rondom de E3. De voormalig Nintendo developer werkt inmiddels al een tijdje voor Microsoft, en we kunnen wel zeggen dat we sinds die tijd niet heel veel goede games meer van ze hebben gezien. Toch beloven ze nu echt te gaan knallen op de E3, maar wat gaat het worden? Dennis en Martin hebben er wel een aantal ideeën over.

Naast een heleboel geruchten is er natuurlijk ook nieuws wat wél bevestigd is, en ook dat gaan we je vertellen in het allereerste E3 journaal.

E3 2013 Journaal met de Xbox One en PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch