Menu Premium
Loading...

[E3 2012] De E3 Wrap Up

10/06/2012 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het feestje is over, het is de hoogste tijd. Dit is het een-na-laatste item dat we over de E3 doen. Nou ja, voor deze week dan! Want volgende week zijn de mannen terug uit L.A. en brengen ze een hoop materiaal voor de eerste previews vanaf de E3 mee. Maar eerst een E3 wrap-up om relaxed je zondag mee te beginnen.

Het is traditiegetrouw de drukste week van het jaar op de redactie: de E3-week. De achterblijvers zijn groen van jaloezie, en de stagiairs zijn chagrijnig omdat ze elke dag over moeten werken en dus niet aan de zuip kunnen. Gelukkig is na de eerst bak koffie alles vergeten en knallen we er items uit om jullie op de hoogte te houden van alle E3 2012-ontwikkelingen. Met dit item breien we alvast voorzichtig een eindje aan deze week door eens terug te kijken naar deze E3. Skate en JJ bespreken wat ze wel en niet zagen, en geven je en passant nog eventjes hun persoonlijke top 5 mee.

We zijn ook benieuwd naar wat jij van deze E3 vond. Was het alles wat je er van verwachtte? Of heb je met tranen in de ogen zitten kijken? Laat ons in de comments weten wat jij van de E3 2012 vond met een cijfer van 0 tot en met 10.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch