Menu Premium
Loading...

!@#$% over het lek bij ESA, Ninja naar Mixer en Kindereitjes

06/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De €&@?! is er weer! De afgelopen week was weer gekkenhuis. Genoeg reden voor JJ en Boris om er weer eens goed voor te gaan zitten en alle smeuïge nieuwtjes met jullie door te nemen. En ja, ook de overstap van stream legende Ninja wordt besproken.

ESA lekt gegevens van 2000 journalisten!

De E3 van 2019 was niet zo’n groot succes voor buitenstaanders. Onder de mensen en journalisten die in LA aanwezig waren werd er wat positiever gereageerd op de beurs. Toch is het nu ook de beurt aan die mensen om ontevreden te zijn, dit keer over de organisatie. De privacy van ongeveer 2000 journalisten is door de ESA op het spel gezet. Gegevens van deze 2000 mensen zijn namelijk gelekt, waardoor iedereen nu deze gegevens kan inkijken. Om welke gegevens het precies gaat en wat JJ en Boris ervan vinden, kan je lekker in de video kijken.

Ninja en Mixer statistisch gezien een opvallende match

De overstap van Ninja naar Mixer is op de Gamekings-website al vaak langsgekomen. Uiteraard moet er ook tijdens de €&@?! over gepraat worden. JJ en Boris hebben zo hun bedenkingen en ondersteunen dit met veelzeggende cijfers. De cijfers van Twitch zijn, zeker vergeleken met Mixer, een stuk indrukwekkender. Ninja heeft daar met zijn enorme fanbase een groot aandeel in gehad. Zal de komst van Ninja hetzelfde effect hebben op Mixer?

Kindereitjes vergelijkbaar met volwassen eitjes?

Het verschil tussen beide wordt door Daniel King, een professor van de universiteit in Adelaide, kort maar krachtig ontkracht. King heeft onderzoek gedaan naar het verschil tussen het effect van Kindereitjes en “volwassen eitjes” in games.

Wat vinden jullie van de transfer van Ninja naar Mixer? Heb je ook zo’n zin in een Kindersurprise? Over dit en alle andere onderwerpen kun je in de commentsectie je mening geven en een reactie achterlaten. Eventuele vragen zijn natuurlijk ook toegestaan.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch