Menu Premium
Loading...

Dying Light 2 Stay Human Preview [Fruitblik ‘22]

11/01/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zoals elk jaar trappen we de nieuwe 365 dagen af met een vooruitblik. Of zoals wij het noemen, een Fruitblik. En dit jaar verdelen we de Fruitblik content in twee delen. In het ene deel, te zien de komende weken, kijken we vooruit naar het complete jaar 2022. Wat kunnen we verwachten, wat worden de wreedste games en hoe gaat alles zakelijk verlopen? In het tweede deel draait alles om februari. De maand waarin de industrie het leuk leek om een shitload aan vette games over ons heen te strooien. De presentatoren geven in een serie korte previews aan van welke games zij het meest verwachten en waarop die verwachtingen gebaseerd zijn. Met vandaag Dying Light 2 Stay Human.

De game heeft 500 uur aan content

Dying Light 2 Stay Human is een van de games die uitkomt in de nu al legendarische maand van februari 2022. Het is een game over zombies. En daar houden we allemaal wel een beetje van toch? Niet iedereen heeft de eerste game een kans gegeven. En misschien ook wel terecht, want het spel was zeker in het begin nogal buggy. Developer Techland zet bij het vervolg echter gewoon hoog in. Want de game gaat je 500 uur aan content geven. En dat is best veel. Puur het verhaal alleen is 20 uur lang. Kortom, je kunt alle kanten op.

Dying Light 2 Stay Human draait deels om parcours

Het is nu afwachten hoe de game uitpakt ten opzichte van het eerste deel. In deel 2 gaan naar een stad  genaamd The City. Deze wereld is een stuk groter dan het eerste deel. Je kunt straks je eigen wapens maken, freerunnen en zombies neerslaan. En daar hebben wij natuurlijk erg veel zin in. Daarom kijken we vooruit, of zoals wij zeggen ‘Fruit’ naar deze nieuwe zombie slasher. Wordt ie tof? Je ziet en hoort het allemaal in dit Fruitblik item over Dying Light 2 Stay Human.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch