Menu Premium
Loading...

Dying Light 2 Review – Kopen, budgetbak of slopen? [Fabulous February]

09/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

De gemiddelde zombie fan vindt het waarschijnlijk leuk om helemaal los te gaan met het neerslaan van zombies. Er zijn een flink aantal games waarin je dat kunt doen. Dying Light 2: Stay Human is daar 4 februari bijgekomen, het vervolg op de vorige succesvolle Dying Light game. Is het leuk om te spelen? Voelt het fijn om zombies af te knallen? Is deze game uniek in tegenstelling tot alle andere zombie games? Kortom: Moet je het spel kopen, in de budgetbak oppikken of slopen? Je ziet en hoort het allemaal in de Review van Dying Light 2.

Je speelt in Dying Light 2 het verhaal van Aiden Caldwell

In het verhaal van Dying Light 2 speel je als Aiden en ben je op zoek naar zijn zus Mia. Om de ellende te overleven wurmt hij zichzelf door bijzondere locaties met zijn parkour skills, zonder dat ook maar iemand hem ziet. Als hij wordt gespot door een horde zombies kan hij zomaar de pineut zijn. Aan jou om het niet zover te laten komen. Gaat deze zombie-game de ‘Game of Fabulous February’ titel pakken? Het spel bevat naar zeggen van Techland zo’n 500 uur aan gameplay. Maar is het spel het ook echt waard om zo lang door te harken of wil je het na twee uur al direct slopen?

Kopen, budgetbak of slopen?

Verder Daan en Skate het nog kort over de story hebben. Oftewel hoe zit het verhaal in elkaar? Ook heeft het spel dezelfde ‘voortbeweging-mechanics’ als Mirror’s Edge. Maakt dat de game leuker om te spelen? Of was je toch liever met de beide benen op de grond gebleven. De twee heren geven in deze video antwoord op de vraag waar het om draait: Moet je de game direct kopen met je zuurverdiende centen? Wachten tot het in de budgetbak ligt of denk je ‘Sorry Techland, maar ik gooi deze game direct in de prullenbak’. Je gaat het allemaal zien en horen in de review van Dying Light 2: Stay Human.

 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch