Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Dying Light 2: Stay Human Premium Review [Fabulous February]

08/02/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er wordt op dit moment verbouwd bij de buren en dat geeft helaas af en toe wat geluidsoverlast. Excuses daarvoor. 

‘Fabulous February’ is begonnen. De maand waarin 491 games uitkomen. De eerste die we behandelen is Dying Light 2: Stay Human. Het betreft de tweede titel uit de Zombie slasher-serie. Gemaakt door de mannen en vrouwen van Techland uit Polen. Daan en Skate hebben de game meer dan uitgebreid gespeeld. Laatst kon je bij ons al een stream zien waarin we los gingen met de diverse slagwapens. Toen kon je al een beetje zien wat wij ervan vonden. Maar nu is het voor het echie. Behoort Dying Light 2 tot de beste games van dit jaar? Of is het niet meer dan een middelmatige zombie-game? Je gaat het allemaal zien en horen in de Premium Review van Dying Light 2.

Het verhaal van Dying Light 2: Stay Human

Deel twee uit de Dying Light serie is een open world game waarin je kunt losgaan met het neermaaien van onder meer zombies. Daarnaast voelt het ook een beetje als Mirror’s Edge. Je beweegt je voort door vooral springend en zwevend door de map te rennen. Het verhaal van het spel draait om het Harran-virus. Dat is nogal radicaal door de wereld heen getrokken. De mensheid houdt zich nu schuil in de weinige overgebleven koloniën. De zogenaamde Pilgrims – mensen die door de meedogenloze post-apocalyptische wereld trekken – vervoeren hulpmiddelen en waardevolle informatie tussen de enclaves. Jij bent een van de Pilgrims en komt aan in The City, de plek waar de mens misschien weer hoop zal vinden… Als je tenminste je best doet.

Is dit de beste zombie slayer van de afgelopen tijd?

Is het hierboven geschetste verhaal pakkend? Hoe zijn de graphics? Hoe zit het met de gamepla? Schiet, slaat en beweegt het allemaal een beetje lekker? En merken we bij het spelen dat er echt 500 uur aan zinnige gameplay in het spel zit? Of wil je dit echt niet zo lang spelen? Daan en Skate nemen geen blad voor de mond en beargumenteren hun mening uitgebreid in de Premium review van Dying Light 2: Stay Human.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch