Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Resident Evil 2 Remake & Kevins Keuze

21/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zo, de week is weer van start gegaan en dat valt ook goed te merken. Het was namelijk flink koud. De temperaturen beginnen nu toch wel flink onder nul te komen, ook wordt er zelfs al sneeuw verwacht deze week. Maar dat houdt ons op de redactie niet tegen om elke dag weer te gaan knallen om toffe content voor jullie neer te zetten. Vandaar dat we deze week een hoop nieuwe video’s voor jullie op een rijtje gaan zetten. Luister mee naar wat JJ allemaal te vertellen heeft, misschien wel handig met een lekkere warme chocomel erbij.

Niet een remaster, maar een complete remake van Resident Evil 2

Het is alweer een super lange tijd geleden dat Resident Evil 2 uitkwam op de originele PlayStation. We hebben het hier inmiddels over dik 20 jaar geleden natuurlijk. De sequel op Resident Evil, waarin we de stad Raccoon City, die door een groot virus is getroffen, mogen verkennen, met alle gevolgen van dien. Je weet wel, al die gekke zombies die mensen opvreten, gemuteerde konijnen en nog veel meer gekke dingen. Nu krijg jij (weer) de kans om met de twee personages Leon Kennedy en Claire Redfield aan de slag te gaan om de wereld te redden.

Onze grote vriend Kevin komt langs!

Wat zouden we toch zonder Kevin moeten? Niet getreurd want Kevin kom deze week namelijk weer een dagje terug voor een aantal opnames. Voornamelijk voor het item Kevins Keuze, waarin hij een aantal toffe indie games meeneemt en ons verteld waarom hij deze heeft gekozen. Dus mocht je interesse hebben in een aantal (nieuwe) indie games, check dan zeker even dit item op woensdag want Kevin weet altijd wel een paar pareltjes mee te nemen! Naast deze twee items hebben we ook nog steeds de standaard items zoals Filmkings, Techkings en Einde van de Week Vrijdag!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch