Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Pokémon, Kevins Keuze & Fallout 76

19/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl wij onszelf langzaam aan het voorbereiden zijn voor de koude winterdagen blijven wij hier op de redactie hard werken om voor jullie genoeg content te maken. We willen natuurlijk niet dat jullie niks te bekijken hebben zodra jullie straks lekker warm thuis op de bank zitten met een glaasje thee of koffie op de bank. Deze week hebben wij weer onze goeie vrienden Kevin en Emiel op visite om voor jullie een hoop toffe reviews te maken, zoals Kevins Keuze en Indiekings. Ga er even goed voor zitten en luister mee naar wat JJ allemaal in petto heeft deze week bij Gamekings.

Indiekings & Kevins Keuze

Het is al bijna een maand geleden dat wij afscheid hebben genomen van Kevin. Gelukkig proberen wij om hem nog zo vaak mogelijk langs te laten komen, wij kunnen zijn expertise altijd blijven gebruiken. Deze week heeft hij samen met Emiel weer een gaaf lijstje bij elkaar geschraapt om voor de indie liefhebbers toch nog een soort van Indiekings te komen maken. Naast de Indiekings komen we ook weer terug met Kevins Keuze, wat deze keer misschien wel een beetje griezelig kan gaan worden. Verwacht daarom deze week een hoop toffe items en reviews van Kevin en Emiel.

Pokémon & Fallout 76

Deze week hebben we ook de preview en In-Depth discussie van Pokémon Let’s Go Pikachu/Eevee. Kevin en Emiel hebben het hele weekend flink wat kunnen spelen en zij gaan uitgebreid uitleggen wat zij hiervan vonden. Ook hebben Koos, Daan en Jelle flink wat uren in Fallout 76 gestoken. Daan, toch wel onze grootste Fallout fan van allemaal is altijd razend enthousiast als hij eindelijk weer aan de slag kan gaan met een nieuw deeltje. Benieuwd naar wat zij allemaal van deze nieuwe game van Bethesda vinden? Hou dan even goed de website in de gaten. Naar welk item kijken jullie het meeste uit? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch