Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: Darksiders III & de Gamekings Awards

26/11/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de vroege maandag ochtend zitten wij, zoals altijd, hard te werken op de redactie. We moeten er natuurlijk voor zorgen dat er een hoop toffe content voor jullie op de website verschijnt. Afgelopen weekend hebben de Premium Bazen kunnen genieten van onze diepgaande gesprekken over de tweede wereldoorlog in Rotterdam. Dit werd goed ontvangen en daar zijn wij heel blij mee. Vandaar dat wij druk bezig zijn met de laatste maand van het jaar, de warme december dagen. Ook hier zullen wij ons best doen om zo veel mogelijk toffe dingen voor jullie te maken. Wil je meer weten wat er deze week allemaal op de website komt? Check dan even de video van Deze Week bij Gamekings: Darksiders III & de Gamekings Awards

Zus is uit voor wraak in Darksiders III

Zes jaar lang hebben we moeten wachten tot we eindelijk verder konden met deze hack and slash adventure game. Waar we in 2010 aan de slag konden gaan met War, een van de vier Horsemen of the Apocalypse en het broertje Death in 2012 tijdens Darksiders II, is hier dan eindelijk de boze zus Fury. Verwacht deze week een uitgebreide review voor de echte Premium Bazen en natuurlijk ook de korte review. Boris en Skate zitten er klaar voor.

De Gamekings Awards

We hebben dit jaar een mooie Award show op de planning staan. En niet zomaar eentje, nee, wij gaan een grote lijst nominaties klaar zetten, waar jullie als Premium leden zelf op mogen gaan stemmen. Het zal een groot feestje worden waarbij we met z’n alle de Game of The Year gaan nomineren. We hebben dit jaar een hoop toffe games mogen spelen en daarom zijn wij erg benieuwd wat jullie keuze gaat worden. Zou het om de grote namen als God of War, Red Dead Redemption 2 of Spider-Man gaan? Of gaat Boris straks vrolijk naar huis omdat Just Cause 4 de prijs heeft gewonnen? Je kunt het allemaal verwachten in de komende december maand, hier bij Gamekings.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch