Menu Premium
Loading...

Deze Week bij Gamekings: de perfecte game, Call of Cthulhu & Anthem

29/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

De bladeren beginnen alweer van de bomen te vallen, het is fris buiten en dat betekent maar één ding: de gezellige feestdagen komen er weer aan. Je kent het wel, de verwarming gaat thuis aan, je zit lekker op de bank met je warme chocolademelk en niet te vergeten, de tofste games van het najaar. Zo hebben wij deze week weer een hoop spectaculaire games voor je in de aanbieding, waaronder de grote titels Anthem en Fallout 76. Trek dus lekker je joggingbroek aan en je meeste warme sokken en geniet van het item Deze Week bij Gamekings de perfecte game, Call of Cthulhu & Anthem.

De horror van de zee

Deze week hebben we weer een toffe nieuwe game voor je: Call of Cthulhu. je speelt hier als Pierce, een oude onderzoeker die last heeft van verschillende visioenen uit zijn verleden. Het is een nieuwe horrorgame die vanaf 30 oktober beschikbaar is op de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en Microsoft Windows. Je wordt op pad gestuurd om het huis van Sarah Hawkins te onderzoeken, dat door een brand op is gegaan in as. Hierbij is ook haar familie omgekomen. Naarmate je het spel speelt kom je erachter dat de visoenen toch daadwerkelijk waar beginnen te worden. Je kunt hier de trailer bekijken.

Anthem komt eraan

De volgende grote titel van EA komt eraan. We hebben het hier over Anthem. De beelden zagen er op de E3 veelbelovend uit. Op donderdag 2 november kun je een preview verwachten van dit spel. Het zal helaas nog wel een tijdje duren voordat deze in de winkels zal verschijnen. De releasedatum van Anthem is 22 februari 2019. De game zal uitgegeven worden op PlayStation 4, Xbox One en Microsoft Windows. Mocht je hem nog niet gezien hebben, dan kun je hier de trailer van Anthem bekijken. Wat vinden jullie van deze game? Ga jij hem halen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch